Kategorije proizvoda:
 Pretraga:    
 Proizvođači:

 NewsLetter:
Popunite sledeće polje da bi dobili naše novosti i ponude
Vaša e-mail adresa:
Registrujte se    Odjavite se
 
 
   Akcije
 
Uvećanje SUDOPERA SilkˈGRANITNA art.310

SUDOPERA SilkˈGRANITNA art.310-17 SILVER
Šifra: 562-NG310.17
Zoom Cena: 17,595.00 RSD / Kom
Προσθήκη στο καλάθιIskazane cene su MP, sadrže obračunat PDV 20%.
Karakteristike:
  • Model 310 ugrađuje se u kutiju širine 90 cm(min)
  • Dolazi u kompletu sa sifonom i nerđajućim ventilom Ø90
  • SILKˈGRANITNE sudopere SANITEC su napravljene od kvalitetnog kompozitnog materijala koji sadrži pažljivo odabrane sitno mlevene (granitne) minerale i kvarcni pesak sintetički ukomponovane u željenu formu uz dodatak visoko efikasne polimerizovane akrilne smole, kao vezivne komponente, koji stvaraju kompaktnu strukturu koja se odlikuje visokom otpornošću na nepovoljne uticaje pri upotrebi (kao što su visoke temperature od +180°C, ogrebotine, hemijski sastav tečnih deterdženata, organske boje itd). 

  • Izrađene su u grčkoj fabrici Sanitec SA , po evropskom sertifikatu ISO 9001:2008 dobijenim od Nemačke organizacije TÜV –CERT. Tehnologija izrade omogućava da površina sudopera bude izgledom slična granitu i odaje utisak prirodnog kamena u kuhinji, bez pora što sprečava prodiranje nečistoća i onemogućava razvoj bakterija. Dostupne su u više boja i lako se uklapaju u svaki ambijent. Sudopere izrađene u beloj boji (oznaka 00-WHITE ) i boji kapućino (oznaka 07-CAPPUCCINO) ne sadrže minerale granitnog porekla i njihove površine su ujednačene boje radi jednostavnosti dizajna, i vizuelno se razlikuju pošto ne sadrže vidljive primese mlevenog kamena po površinskom sloju.


 

Detalji:
Model 310 - dimenzije
Uvećanje
      
 
 
 
Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani i dostupni su Vam u našem objektu. Tehničke greške su moguće i ne preuzimamo odgovornost za iste. Nastojimo da budemo što precizniji u slikama i opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi i slike kompletni i bez grešaka, obzirom sa se ažuriranje sajta se obavlja u skladu sa tehničkim mogućnostima i podacima preuzetim od proizvođača. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti pozivanjem naših bojeva telefona ili emailom.