Kategorije proizvoda:
 Pretraga:    
 Proizvođači:

 NewsLetter:
Popunite sledeće polje da bi dobili naše novosti i ponude
Vaša e-mail adresa:
Registrujte se    Odjavite se
 
On-line poručivanje
16/12/2013

Uvećanje


Poštovani  posetioci našeg web sajta,

Obaveštavamo Vas da je od danas na adresi  www.axon.rs omogućeno ON-LINE poručivanje proizvoda iz našeg prodajnog asortimana.

Opcija poručivanja dostupna je za sva fizička lica i sve eventualne maloprodajne kupce sa  teritorije Srbije, kao  i za sva pravna lica koja su zaiteresovana za proizvode iz naše ponude.

Na sajtu su za sve artikle iskazane MP cene sa obračunatim PDV-om.

Posebno se obraćamo našim postojećim kupcima (VELEPRODAJA)  da na ovaj način mogu izvršiti porudžbine robe na brži, sigurniji i efikasniji način po nepromenjenim komercijalnim uslovima odabirom opcije plaćanja „Uplata na tekući račun".

Ukoliko ste do sada pregledali naš web sajt upoznati ste sa našim načinom prikaza artikala, njihovim grupama i detaljima. Na istom mestu dok se nalazite detaljno na nekom artiklu možete isti dodati u korpu u željenoj količini i ovaj postupak ponavljati potreban broj puta.

Registraciju na sajtu možete izvršiti odmah ili u momentu kada se odlučite da  napravite vašu prvu porudžbinu.  U fazi porudžbine kada idete na opciju „Nastavi sa plaćanjem" morate biti logovani.

Za registraciju su vam potrebni : vaša e-mail adresa i opšti kontakt podaci. Za pravna lica,  potreban je još Naziv i PIB radi izdavanja odgovarajućeg dokumenta koji prati robu.

Molimo Vas da unosite samo aktivne e-mail adrese radi obaveštenja koja ćemo vam slati  putem registrovane e-mail adrese o pošiljci, isporukama i vrednosti  robe. Takođe pročitajte naše uslove korišćenja i ukoliko ste saglasni sa istim nastavite sa korišćenjem web sajta.

Radi sigurnosti i smanjenja eventualih zloupotreba ili tehničkih grešaka sve narudžbine će biti potvrđene pre slanja. 

 On-line plaćanje karticama je još u fazi izrade i naknadno ćemo Vas obavestiti o početku rada e-shopa sa on-line plaćanjem.

Sve  vaše  sugestije i  predlozi su nam dobrodošli i možete nam pisati na e-mail adresu : e-shop@axon.rs ili  koristiti naše telefonske i adresne kontakte.

ON-LINE AXON CompanyDetalji:

Uvećanje

 
 
Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani i dostupni su Vam u našem objektu. Tehničke greške su moguće i ne preuzimamo odgovornost za iste. Nastojimo da budemo što precizniji u slikama i opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi i slike kompletni i bez grešaka, obzirom sa se ažuriranje sajta se obavlja u skladu sa tehničkim mogućnostima i podacima preuzetim od proizvođača. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti pozivanjem naših bojeva telefona ili emailom.