Kategorije proizvoda:
 Pretraga:    
 Proizvođači:

 NewsLetter:
Popunite sledeće polje da bi dobili naše novosti i ponude
Vaša e-mail adresa:
Registrujte se    Odjavite se
 
  O Nama
 
Dobrodošli,

Firma je osnovana 2002. godine. Bavimo se uvozom,distribucijom I prodajom okova za nameštaj. Od tada, pa do danas svojim stalnim prisustvom postali smo lider u prodaji na domaćem tržištu, sa sve većom tendencijom povećanja prodajne mreže.

Dugogodišnja tradicija i inovativnost, ujednačen kvalitet i originalnost proizvoda osnovne su karakteristike našeg poslovanja i uspeha firme.

Svakodnevna distribucija I redovna isporuka robe, trajnost, fleksibilnost, stabilan lager kao I adekvatna tehnička podrška su glavni, ali ne i jedini aduti, kada je u pitanju razumevanje potreba naših kupaca.

Reputacija kod poslovnih saradnika, tradicija i iskustvo činioci su pouzdanosti I poverenja koje su nam ukazali naši mnogobrojni saradnici u svim gradovima Srbije, a I u okolnim zemljama gde izvozimo naše proizvode. Odlični odnosi prema dobavljačima, kao i otvorenost za saradnju u svakom pogledu temeljne su vrednosti našeg uspešnog tima.

Zvanični smo uvoznici i distributeri za proizvode raznih marki koji se bave proizvodnjom repromaterijala za nameštaj, a od koji su najznačajni:

Blum (Julius Blum GMBH, Austija) i
FGV (Formenti&Giovenzana SPA, Italija).

U svojoj ponudi imamo preko 3000 artikala, od kojih više od 60% potiče sa evropskog tržišta.

Povećanje zastupljenosti naših proizvoda na domaćem tržištu, profesionalizam i standardizacija deo su naše vizije poslovanja.
 
 
Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani i dostupni su Vam u našem objektu. Tehničke greške su moguće i ne preuzimamo odgovornost za iste. Nastojimo da budemo što precizniji u slikama i opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi i slike kompletni i bez grešaka, obzirom sa se ažuriranje sajta se obavlja u skladu sa tehničkim mogućnostima i podacima preuzetim od proizvođača. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti pozivanjem naših bojeva telefona ili emailom.